À la carte

Meny (aktuell 7/2 - 31/5)

Förrätter

”Vichyssoise” 139: -
Sikrom, potatis- och purjolökscrème, picklad lök, surdegsflarn och dill
Vintips: Biecher Riesling, EKO, Frankrike

Tartar 149: -
Brynt smör-och sojaemulsion, inlagd gurka, gravad äggula, syrad rödlök, friterad kapris och smörgåskrasse
Vintips: De Loach Zinfandel Heritage Collection, Kalifornien USA

Varmrätter

Gulfenad tonfisk 289 kr
Bakade betor, rostad aioli, salladslök, rödbetspicklad gurka, rödvinssky med ramslök och örter
Vintips: Pluma Alvarinho Reserva, Portugal
Vintips: The Crossing Awatere Valley Pinot Noir, Nya Zeeland

Hjort 329 kr
Bakad selleri, tryfflad karljohanssky, riven anklever, potatispuré och friterad rosmarin
Vintips 1: Kleine Zalse Cellar Selection Merlot, Sydafrika                                   
Vintips 2: De Loach Zinfandel Heritage Collection, Kalifornien USA

Gnocchi 199 kr
Svamp, rostad pistasch, bakad portabello, semitorkad tomat, karljohanssky och rosmarinscrème
Vintips: Bergh Grüner Veltliner Organic, Österrike
Vintips: Brigaldara Ripasso Superiore, Italien  

Desserter

Popcornglass 109: -
Smörstekt jordnötskaka, mangocurd, chokladjord och rostad vitchoklad

Brynt smörpannacotta 109: -
Blodapelsinsorbet, citrusmaräng och havreflarn

Kaffegodis 119: -
Tryffel, marmeladkonfekt och fudge

Dryckestips till dessert: Kaffe/te, kaffedrink, avec, dessertvin

Är du allergisk? Fråga oss om innehållet i maten!

Du vet väl att du kan beställa din dessert till pausen och behålla ditt bord? Beställ och betala innan du går in på konserten så står det uppställt på ditt bord när pausen börjar.