Lunch

Lunchmeny vecka 3

Veckans alla dagar

Färsk ravioli med skogssvamp, ricotta, spenat och ostsås 109: -

Biff på kikärtor med bakade tomater, citronyoghurt, rimmad gurka och ratatouille 95: -

Gourmet Blå:s Caesarsallad med romansallad, parmesan, caesardressing, krutonger, rödlök, bacon och kyckling 119: -

I priset ingår måltidsdryck, soppa, salladsbord, hembakat bröd, smör & kaffe/te

Måndag 15 januari

Moussaka med aubergine, ostsås och grekisk tomatsallad 95: -

Ångad sej med bakade tomater, citronyoghurt, rimmad gurka och kokt potatis 109: -.

Tisdag 16 januari

Stekt salt fläsk med brynt smör, lingon och rösti 95: -

Gös med koriander, chili & lime, musslor, vitlök/majssås och rostad potatis 109: -

Onsdag 17 januari

Strömming med senap, dill, lingon, citron och potatispuré 95: -

Grissida med soya, ingefära, sötsur tomatsås, bönsalsa och pommes Anna 109: -

Torsdag 18 januari

Pannbiff med pressgurka & lingon, gräddsås och kokt potatis med skal 95: -

Bakad torsk med brynt smör, broccolisallad och stompad potatis 109: -

Fredag 19 januari

Stekt kycklinglårfilé currysås med rostad paprika, timjan och råris 95: -

Dillpocherad spätta med skaldjurssås, örtsallad, svamp och dillkokta rotfrukter 109: -